Tävlingskurs i Bruks
appell till elitklass

i spår - uppletande - budföring och lydnad 

Kursstart söndag 9/8 kl. 10-13 i Kungälv
1 plats  kvar!

Kursen kommer att vara 10 ggr jämna veckor

För dig som är tävlingsintresserad och som är minst godkänd i appellklass eller har tidigare tävlingserfarenhet, alternativt god allmänlydnad på din hund och vill börja tävla bruks.

Helt individanpassad kurs för dig som är intresserad av att tävla, där du själv väljer vilket/vilka moment du vill träna på i de olika delarna som spår, uppletande och lydnad.
Varje ekipage har egen tid med instruktör, då övriga är delaktiga i teoripraktiken. Man lär sig otroligt mycket genom att se andra träna sin hund, tips på inlärning, stegringföljd i moment och problemlösning får man med sig till sin egen hunds träning. 

Kursen är individanpassad där vi varvar teori med praktik.
Detta innebär att hundarna kan vara i olika utbildningsnivåer.

Antal platser: 5 (1 plats kvar)
Antal kurstimmar: 30 timmar

Kursdatum: Söndagar jämna veckor: 9/8, 23/8, 6/9, 20/9, 4/10, 18/10, 1/11, 15/11, 29/11 & 13/12 kl. 10-13.

Kursavgift (inkl. moms): 4 500 kr/ekipage 
Går bra att delbetala vid två betalningar.

Anmälan görs via kursanmälan se till höger senast den 25/7 och betalning sker då ni fått en bekräftelse på anmälan.

Har ni frågor är ni välkomna att ringa mig (Susanne) på 0706-14 14 13. 

  C:UsersBengtDesktopSussisMitt nya företagFramtid i företagetFotonSpårdag med Ingrid 20071230 032 Milla & jag kör uppletande i Häkens Ås Bruno o jag

Susanne har varit yrkesverksam med hund sedan 1984, där hon fått möjlighet att arbeta tillsammans med och utbildats av bland annat Sven Järverud och Reino Oskarsson, som även blivit hennes mentorer genom åren.

Hon har arbetat som hundskötare, dressör, sökhundsförare med sprängämneshund i skyddsklassad industri, handledare för hunddagis, arbetat med omhändertagna hundar genom polisen/länsstyrelsen.
Under sina år som dressör har hon utbildat och levererat ca 35 st bevakningshundar till flygvapnet och militärpolisen, dresserat minhundar och ledarhundar. 

Susanne är utbildad inom Svenska Brukshundklubben och är certifierad SBK lärare i specialsök, spår och allmänlydnad, tävlingsledare, samt mentalbeskrivare & mentaltestdomare och tycker detta med hundars mentalitet är både viktigt och intressant. Susanne är även legitimerad yrkeslärare i bland annat hundkunskap, 
Mer info finner ni på sidan OM MIG

Kontakta mig

Här kan du anmäla dig till våra hundkurser. sedan kommer vi att höra av oss till dig angående om du har fått plats och om när och var kursen hålls.
   

När du får upp en bekräftelsesida vet du att din anmälan är mottagen.