PRIVAT KONSULTATION

Hittar du ingen lämplig kurs så kan privat konsultation vara ett bra alternativ. 
Har du svårt att hinna med att gå en planerad kurs tillsammans med andra? 

Här har du möjlighet att planera dina träffar som du själv önskar i allt från spår, uppletande, specialsök, tävlingsmoment i brukslydnad, vardagsmoment.

Vi bokar tid och plats inför varje tillfälle med uppföljande telefonsamtal hur träningen går.
Du & din hund får egen tid med en välutbildad instruktör.

Hund med problembeteende
Kanske har du en  hund som gör utfall mot hundar eller människor, kanske din hund lätt blir stressad, rädd eller arg och inte klarar alla störningar som lätt blir på en kurs?

Då kan det vara lämpligt att boka en träff, där vi tillsammans går igenom din hund och ert problem.
Därefter får du en handlingsplan hur vi ska gå vidare med träningen för din hund. 

Du får individuell hjälp utifrån dig och din hunds förutsättningar och målsättningen är att du ska få bra ”verktyg” inför din fortsatta träning i hur du ska hantera din hund på bästa sätt så du kan uppnå ditt mål tillsammans med din hund.

PRISINFORMATION inkl. moms
Är det längre resa än 2 mil så tillkommer 250 kr per timma i restid, samt 36 kr/mil.

Pris per timma: 750 kr och det ingår telefonkontakt mellan tillfällena.

Boka tid: Fyll i anmälningsformuläret till höger så kontaktar jag dig för tidsbokning.

Har ni frågor är ni välkomna att ringa mig (Susanne) på 0706-14 14 13.

 Milla Jeckov Bruno Bruno DSC_0177

Susanne har varit yrkesverksam med hund sedan 1984, där hon fått möjlighet att arbeta tillsammans med och utbildats av bland annat Sven Järverud och Reino Oskarsson, som även blivit hennes mentorer genom åren.

Hon har arbetat som hundskötare, dressör, sökhundsförare med sprängämneshund i skyddsklassad industri, handledare för hunddagis, arbetat med omhändertagna hundar genom polisen/länsstyrelsen.
Under sina år som dressör har hon lyckats utbilda och leverera ca 35 st bevakningshundar till flygvapnet och militärpolisen, dresserat minhundar och ledarhundar. 

Susanne är utbildad inom Svenska Brukshundklubben och är certifierad SBK lärare i specialsök, spår och allmänlydnad, tävlingsledare, samt mentalbeskrivare & mentaltestdomare och tycker detta med hundars mentalitet är både viktigt och intressant. Susanne är även legitimerad yrkeslärare i hundkunskap, entrepenörksap, djurvård
Mer info finner ni på sidan OM MIG

Kontakta mig

Här kan du anmäla dig till våra hundkurser. sedan kommer vi att höra av oss till dig angående om du har fått plats och om när och var kursen hålls.
   

När du får upp en bekräftelsesida vet du att din anmälan är mottagen.